• Eλληνικά
  • English
» Είσοδος
Advertisement
L Βρείτε το με 1 κλικ!!!
Newsletter
Terms Of Use, Οροι χρήσης του site μας.
23.05.10

 οι Χρηστες του site και των Email μας, ΔΗΛΏΝΟΥΝ, και ειναι πανω απο 18 ετων.

  Από τους αναφερόμενους συνδέσμους, Δεν λαμβάνομε Ουδεμία χρηματική αμοιβή.

Οι αναγραφόμενες Τιμές ειδών είναι τοις Μετρητοίς και χωρίς Φ. Π. Α. σε uros.
Ο λόγος είναι ότι αρκετοί πελάτες μας βρίσκονται  σε περιοχές με ΦΠΑ 16%, 23% η 0%(εξωτερικού)
Η γλωσσα γραφης μας εδω στο site, βασιζεται στην Αγγλικη γλωσσα, για ευνοητους λογους.
 

Σας Προτείνουμε να κάνετε άμεσα απλή  Εγγραφή σαν Χρήστης του Site μας,

η πατηστε στο Είσοδος και γραψτε στο κουτακι ΤΙΜΗ23 και Κωδικος ΤΙΜΗ23 (με Ελληνικα)

για να εχετε προσβαση σε ορισμενα αρχεια και να εξυπηρετηθήτε πιο σωστά,

η ζητηστε μας κωδικο χρηστη, User, η  κάντε κλικ στο  (Επικοινωνια-πατήστε εδώ)

Ειδικά γιά γραφίτες & ανταλλακτικά παρακαλώ να αναφέρετε τον συγκεκριμένο κωδικό!

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ e-mail σας, η κινητο, η Φαξ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ, σε ερωτηση σας.

Οι αναγραφόμενες τιμές μπορεί να αλλάξουν, χωρίς προειδοποίηση, και αναφέρονται  στο υπάρχον στοκ, και είναι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μας (καί μόνο αυτού) .

 Όσον αφορά τα μηχανήματα, αναφέρεται η τιμή της Βασικής σύνθεσης τους (χωρίς τα προαιρετικά),  σε μερικά από τα οποία είναι τιμές προσφοράς,  περιορισμένου χρόνου.  

Συστήνουμε να βάζετε τα γνήσια υλικά, και αναφέρονται εδώ σαν Original, Genuine, Oem.

Συστήνουμε επίσης ελεγμένα! Συμβατα υλικα οπως Katun, Generic, PCB Precopy,  

Οι τιμές είναι ανά μονάδα - τεμάχιο, εκτός αν αναφέρεται σαν τιμή σετ. 

Μερικές από τις τιμές μας μπορεί να μην είναι ενημερωμένες, λόγω της συνεχούς αλλαγής αυτών - καθώς και των τρεχόντων τιμών προσφοράς, κατά περίπτωση, το  οποίο   δεν οφείλεται σε εμάς. Ask

Οι ΤΙΜΕΣ που βλέπετε ΕΙΝΑΙ τιμές ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ όταν δηλαδή καταχωρείται το προϊόν. Σε  οσα ειδη  υπαρχει τιμη ειναι Διαθεσιμα, τα δε αλλα ειδη, κατοπιν Παραγγελίας,  η οταν βρεθουν διαθεσιμα.

Όταν βλέπετε ένα Προϊόν, με ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή Τιμή, παρακαλώ επικοινωνήστε μας, για τυχόν διευκρινήσεις στο  (Επικοινωνια-πατήστε εδώ) η  Ζητείστε Καλύτερη Τιμή. Ask Ευχαριστούμε.

 Σε περίπτωση προπαραγγελίας , η παραγγελίας περισσοτέρων από ένα τεμάχιο έχετε την ανάλογη έκπτωση 20% έως και 50 % επί της αναγραφόμενης. Παραγγελία Ειδικών υλικών, Order for special parts

Οι Επιλεγμένοι χρήστες - Qualified User , (Τεχνικοί, Σύλλογοι, Φοιτητές κλπ) μπορούν να έχουν ειδικές τιμές. 

Όλα τα μηχανήματα και υλικά είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (πρώτο χέρι), εκτός  και αν σας αναφέρονται σαν ανακατασκευής  η ανακυκλωμένα, οπότε υπολογίζονται    στο 1/4 περίπου,  της  αρχικής αξίας των,  ασχέτως εάν παραδίδονται σε Συσκευασία .

Όλα τα είδη τυγχάνουν της 
εγγύησης ενός χρόνου, που παρέχεται από το εργοστάσιο κατασκευής τους, με τους αντίστοιχους όρους χρήσης αυτών. Προσφέρονται οδηγίες  εγκατάστασης κλπ, η γίνεται εγκατάσταση στον χώρο σας,   από εμάς. Στην εγγυηση Δεν περιλαμβανονται τυχον μεταφορικά. ISA

Ολα τα μηχανήματα   και τα υλικά, έχουν ελεγχθεί - και σας εγγυόμαστε προσωπικά για αυτό που θα αγοράσετε ! Μερικά απο αυτά μπορεί να σας φαίνονται ακριβά, αλλά σίγουρα εχουν πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας, οπότε κερδίζετε πολύ περισσότερα στο μέλλον (φθηνά αναλώσιμα, όχι σερβις κλπ) π.χ.  Επιλογη εγχρωμου, Kyocera KM 3035 φωτοτυπικό

Επιπρόσθετη εγγυηση, έως 5 χρόνια, (Εγγυήση 5 χρόνια, Επέκταση Εγγύησης) παρέχεται   με συμβόλαιο συντήρησης, ανά χρονικό διάστημα, η με βάσει τον μετρητή του μηχανήματος και  αντίστοιχη προσυμφωνηθεισα χρέωση.
Σερβις διαθετουμε σε ολη την Ελλαδα, με Επιλεγμενους συνεργατες μας.

Τα γνησια αναλώσιμα δεν έχουν εγγύηση εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία τους, ή μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης τους. Επίσης, 
Οι τιμές υλικών δεν περιέχουν τα έξοδα αποστολής-παράδοσης -και     πιθανής τοποθέτησης από ειδικό τεχνικό μας (Υπηρεσίες - Service).

Προσοχή! Να διαβάζετε προσεκτικά τις
οδηγίες χρήσης , πριν αποσυσκευάσετε το προϊόν.

Ο πελάτης μας, πρέπει να κατανοήσει την τιμή, την ποιότητα και τις τυχόν ιδιαιτερότητες στην χρήση,  και για την οποία προορίζεται, καί τα χρησιμοποιεί προσεκτικά, με δική του αποκλειστικά ευθύνη.

  Πρέπει να παραγγέλνετε άρτια συσκευασία. Επίσης,  να ελέγχετε το απόθεμα σας, για πιθανόν καθυστέρηση -παράδοσης από διάφορες αίτιες (π.χ. Μεταφορικές   Εταιρείες , ημερομηνία   άφιξης-παράδοσης κλπ).

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με την ευθύνη του πελάτη. Μπορεί να ζητηθεί ειδική μεταχείρηση &  ασφάλιση δέματος. Ασφάλιση και Συντήρηση φωτοτυπικού, Insurance & Service

Όσον αφορά τα μηχανήματα, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης , μεταφορικά, αρχικά υλικά   και εγκατάσταση-επίδειξη στον χρήστη , εγγραφη εγγυηση,  προσπεκτους, ελληνικές και αγγλικές  οδηγίες χειρισμού. ( Για ορισμένα μικρά μηχανήματα, επιβαρύνεστε με το κόστος εγκατάστασης - πχ. εκτυπωτές  και inkjet ).  Δεν περιλαμβάνονται τυχόν μεταφορικά έξοδα, σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις .

Για  παραγγελία αναλωσίμων άνω των 100€(χωρίς τον φπα), μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν περιλαμβάνονται τυχόν μεταφορικά (
εντός Ελλάδος). (δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη, για την σωστή τοποθέτηση  των υλικών). shippingShipping costs 23%

Αποστολή εμπορευμάτων γίνεται με Courier, Μεταφορική επιλογής σας,  ΚΤΕΛ,  ή παράδοση από εμάς, στον χώρο σας, κατόπιν παραγγελίας σας, μετά από προκαταβολή - κατάθεση - Τραπεζικό έμβασμα, και μετά την αποστολή στο  Φαξ μας, αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής. Δειτε το 
Δωρεάν Αποστολή.

Οι εντός ημέρας παραδόσεις υλικών, απο εμάς στον χώρο σας, χρεώνονται επιπλέον με 12€+φπα, ενώ με Courier είναι 4€+φπα εντός Ελλάδος - μέχρι 2κιλά*.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών, (από την τιμολόγηση) και μόνο  κατόπιν συνεννόησης.    Στα νέα μηχανήματα, γίνεται επιστροφή, μόνο σε περίπτωση όπου έχει ζητηθεί πριν την αποστολή, να αναφέρεται στο τιμολόγιο, δοκιμή και πώληση,(με δελτίο αποστολής). 

Παρέχουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης του  Πελάτη μας, με επιστροφή του προϊόντος εφόσον  το λάθος οφείλεται σε εμάς. (Μόνο για την αξία των εμπορευμάτων) Αποστολή .

30 DAY GUARANTEE for supplies & parts  Ask for details  at  (Επικοινωνια-πατήστε εδώ) Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Δίνουμε Γραπτή εγγύηση 12 μηνών στα μηχανήματα και στα υλικά. (από το εργοστάσιο κατασκευής  τους - Δείτε τους όρους εγγυησης, η ανάλογα με το όριο   ζωής των υλικών).

Ειδικά για τα μικρά μηχανήματα ( Hp-Epson κλπ), υπάρχει υποστήριξη μόνο από το Σέρβις των ιδίων των εταιρειών (όπως κάθε φορά προσφέρεται αντίστοιχα στο  κάθε μηχανημα).

Νέα δυνατότητα Αυτόματης Πληρωμής μέσω του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος  PayPal Security.

Τα λογοτυπα - Brands των εταιρειών , αναγράφονται καθαρά και μόνο , για λόγους αναγνώρισης, και ανήκουν σε αυτές.

4-Star Guarantee
Payment Methods
Shipping
Returns
Privacy Policy
Terms of Use

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Copystar.gr λειτουργεί σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία και πειθαρχεί  στις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις του Ν2472/97 όσον αφορά την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. 

Ο επισκέπτης , το μέλος ή ο πελάτης του Copystar.gr υποχρεούται, πριν κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, 
να ενημερωθεί για τους εκάστοτε όρους χρήσης που είναι δημοσιευμένοι στις σελίδες του.  Οφείλει δε να τους αποδεχτεί στο σύνολο τους χωρίς αντιρρήσεις. 

Το Copystar.gr δικαιούται όποτε θελήσει να προβαίνει σε όποιες αλλαγές στην δομή του, στις πολιτικές του, στους όρους χρήσης, χωρίς καμία 
προειδοποίηση στους πελάτες-μέλη του παρά μόνο με την δημοσίευσή τους στις σελίδες του. 

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Copystar.gr  χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία.

Προσωπικά σας στοιχεία 
(όνομα, ημερομηνία γέννησης , τηλέφωνο, διεύθυνση,ΤΚ, πόλη-περιοχή, χώρα, e-mail, επάγγελμα, όνομα εταιρίας ή επιχείρησης κ.λ.π.) 
θα σας ζητηθούν μόνο:

  • εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια παραγγελία , με σκοπό να είναι δυνατή η εκτέλεσή της, 
  • εάν θέλετε να εγγραφείτε ως μέλος στο κατάστημά μας, 
  • εάν θέλετε να μας αποστείλετε e-mail.

Τα προσωπικά σας αυτά δεδομένα , τα οποία εκούσια μας έχετε γνωστοποιήσει, θα χρησιμοποιηθούν από εμάς αποκλειστικά για την  διασφάλιση των υπηρεσιών που μας έχετε ζητήσει. 
Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να σας παρέχουμε ενημέρωση για το προϊόν ή την υπηρεσία που ενδιαφέρεστε ή που αγοράσατε, καθώς επίσης 
και για να σας γνωστοποιήσουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες μας, μελλοντικές μας προσφορές  ή διαφημιστικές μας ενέργειες.

Υποχρεούστε να παρέχετε στο Copystar.gr τα αληθή προσωπικά σας στοιχεία, διότι σε περίπτωση που το Copystar.gr αντιληφθεί ότι έχετε δώσει ψευδή στοιχεία θα προχωρήσει άμεσα στην διαγραφή σας από την βάση δεδομένων του.

Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το Copystar.gr απαιτεί να έχετε ένα αναγνωριστικό όνομα (user name)  και ένα κωδικό πρόσβασης (password) που σας έχουν δοθεί από το Copystar.gr για να σας αναγνωρίζει αυτόματα το σύστημα.
Αυτά είναι αυστηρά προσωπικά και υποχρεούστε να μην τα γνωστοποιείτε σε τρίτους. Εφόσον διαπιστώσετε ότι έχει γίνει χρήση του ονόματος  και του κωδικού σας χωρίς τη δική σας εξουσιοδότηση υποχρεούστε να ενημερώσετε άμεσα το Copystar.gr

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν γνωστοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς την δική σας έγκριση. Η μόνη περίπτωση  να μεταβιβαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα είναι αν μας επιβληθεί από τον νόμο σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, όπως για παράδειγμα με κάποια δικαστική απόφαση.

Οποιοσδήποτε έχει δώσει προσωπικά του στοιχεία στο Copystar.gr, δικαιούται να έχει πρόσβαση σε αυτά , να τα διορθώσει , να τα συμπληρώσει  και εφόσον επιθυμεί να ζητήσει την άμεση διαγραφή τους.

Οι υπηρεσίες του Copystar.gr και ιδίως η πώληση προϊόντων απευθύνονται σε ενήλικους άνω των 18 ετών. 
Έτσι με την εγγραφή σας στο site μας ως μέλος-πελάτης θεωρούμε ότι δηλώνετε ανεπιφύλακτα ότι είστε άνω των 18 ετών.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 

Το Copystar.gr εγγυάται την ασφάλεια της μεταφοράς των δεδομένων των πελατών-μελών του, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας κρυπτογράφησης 
SSL(Secure Socket Layer).

 

COOKIES 

Το Copystar.gr χρησιμοποιεί cookies (αρχεία κειμένου) τα οποία αποστέλλονται στον Η/Υ του πελάτη-μέλους , αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. 
Έτσι σε μία μελλοντική του επίσκεψη στο Copystar.gr θα είναι αναγνωρίσιμος και η πλοήγηση του στο site μας θα είναι ταχύτερη και ευκολότερη. 
Τα cookies δεν επιφέρουν κανενός είδους βλάβη στον Η/Υ του πελάτη-μέλους . Ο πελάτης δύναται να ρυθμίσει τον Η/Υ του να μην δέχεται τα cookies.

 

ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ 

Ο πελάτης-μέλος αποδέχεται ότι αν προκύψει αντιδικία εξ αιτίας της χρήσης των υπηρεσιών του Copystar.gr αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση της, 
είναι τα δικαστήρια που βρίσκονται στην έδρα του κατόχου του Copystar.gr.

Η χρήση των υπηρεσιών του Copystar.gr και η ξενάγηση στις σελίδες του από εσάς γίνεται προαιρετικά και αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. 
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ούτε υποχρεούμαστε σε καταβολή καμίας αποζημίωσης από πιθανή βλάβη οιασδήποτε μορφής υποστείτε από την χρήση 
των υπηρεσιών του Copystar.gr ή από την ξενάγησή σας στις σελίδες του. 

Το ίδιο ισχύει και για πιθανές βλάβες οιασδήποτε μορφής υποστείτε λόγω της χρήσης links που υπάρχουν στο site μας  και τα οποία δίνονται για δικής σας εξυπηρέτηση και διευκόλυνση.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία που αφορά τους Όρους και τα Προσωπικά δεδομένα του καταστήματος μας, παρακαλούμε μην διστάσετε 
να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα μας στο  (Επικοινωνια-πατήστε εδώ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ!

COPY-STAR.com  ZΕΡΒΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ    

 

 
 
 
 
Τελευταία ανανέωση ( 04.07.15 )
 

http://www.copy-star.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/a3c565cb55205632d73cde90d4517e22.jpg

Ζητείται...

  Νέες ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ Μηχανών

 week offer, Προσφορα Εβδομαδας...Τώρα!! 

 
World Time
 
 Διαφημιστειτε Εδω!
 
Παροιμίες - γνωμικά
Όταν ο διάολος μας δίνει το στάρι,
ο διάολος μας παίρνει το σακί
 
 "The bitterness of poor
 quality remains long after
 the sweetness of low price
 is forgotten."

 American Proverb

.